KATLI EKMEK FIRINI



Altuntop markalı katlı ekmek fırınları mükemmel dizaynıyla her kata birbirinden bağımsız buhar verebilme seçeneği ile mamüllere istenilen miktarda buharı vererek, tüm mamüllerin yeterince beslenmesini sağlamaktadır. Tüm katlarda homojen ısı sirkülasyonu elde edilerek mamülün her bölgede eşit pişmesi sağlanmaktadır. Katların tabanları gıda tüzüğüne uygun ve ısıya dayanıklı taşlarla kaplanmış, bu sayede klasik taş tabanlı ekmek pişirebilme imkanıda sağlanmaktadır. Katlı ekmek fırını bütün yakıt çeşitlerine uygun olarak tasarlanmaktadır. Dış yüzeyler koruyucu özelliği olan paslanmaz çelikten imal edilmiştir.

TEKNİK ÖZELLİKLER / TECHNICAL SPECIFICATIONS